Valelääkäri on vähän kuin Raamatussa ennustettu Antikristus.  Seuraavassa muutamia mieleeni tulleita yhtymäkohtia.

 

Valelääkäri tuli auttamaan lääkäripulan vaivaamia suomalaisia.   Samoin Antikristus-ihminen lähitulevaisuudessa ilmestyy pelastamaan maailman uhkaavilta katastrofeilta.

 

Molemmat vaikuttavat aluksi hyvin mukavilta, päteviltä ja ystävällisilta, joiden ominaisuuksiensa avulla he pääsevät valta-asemaansa.  Ajan merkkejä ja Raamatun lopunajoista kertovia jakeita vertaamalla täytyy vain todeta, että on hyvin todennäköistä, että Raamatun mainitsema Antikristus-ihminen on jo syntynyt.  Kuitenkaan Raamattu ei ole mikään tarkka kalenteri.  Jopa lopun ajan tärkeimpien näytöksien tarkka keskinäinen tapahtumajärjestys on vain aavisteltavissa.

 

Valelääkärin määräämät lääkeannostukset saattoivat olla hengenvaarallisen suuria, joita apteekkari joutui tarkistamaan.  Antikristuksen toimetkin erilaisten uhkien torjuntaan alkavat herättää valveutuneimmissa kristityissä epäilyksiä.  Pedon merkki, joka ilmeisesti on ihon alle, käteen tai otsaan sijoitettava mikrosiru tulee yleiseen käyttöön, eikä kukaan pysty ostamaan tai myymään mitään ilman sitä.  Lisätietoa tästä jo olemassa olevasta teknologiasta voit lukea sivustolta

 

http://www.jeesusonherra.se/pedon_merkki.htm

 

Harvat aavistavat pitkään aikaan mitään vääryyttä tapahtuvaksi kummassakaan tapauksessa.  Siksi on tärkeää levittää tietoa pedon merkistä.  Edellä olevan blogin kirjoittajan arveluista poiketen olen itse taipuvainen kallistumaan sille kannalle, että kristitytkin joutuvat tekemään valintansa pedon merkin ottamisesta.  Siksi kannattaa jo alkaa varautua selviämään ilman shoppailua.

 

Lopulta oikeus voittaa !  Petollinen valelääkäri joutuu oikeuden eteen.   Samoin Antikristus ja hänen kanssaan Jumalan silmissä vääriin tekoihin osallistuneet saavat tuntea Jumalan vihan hirmuisuuden.

 

 

                           Näissä vertauskuvallisissa mietteissä,

 

                           Pelle

 

 

VÄÄRYYS löytyy tunnekartalta kello yhdeksän suunnalta toiselta kehältä.

VIHA sijaitsee samalla suunnalla neljännellä kehällä.

PETOLLISUUS on kello puoli yhdeksän suunnassa viidennellä kehällä

UHKA lymyilee samassa suunnassa neljännellä kehällä