Leijonajoukkue ei lehtikirjoitusten mukaan kaikilta osin noudattanut valmentajien pelisuunnitelmaa.  Kuuliaiset kristityt voivat kävellä jopa sulan veden päällä, jos heillä on riittävä tahto toteuttaa kaikkein suurimman valmentajan eli Kaikkivaltiaan Jumalansa  ohjeita viedä evankeliumi Jeesuksesta sinne, missä sitä ei vielä tunneta.

 

Tästä konkreettisena esimerkkinä voit kuunnella indonesialaisen Mel Tarin omakohtaisen kertomuksen, miten hän ja ystävänsä ylittivät Jumalan käskystä syvän ja parisataa metriä leveän joen evankeliointimatkallaan. :

 

http://www.youtube.com/watch?v=0GpNGpU2i78

 

Käsitykseni mukaan Indonesian jatkuva herätys perustuukin kuuliaisuudelle Raamatun kirjoituksiin sekä niiden tarkkaan tutkimiseen.  Tuoreita uutisia Indonesian lähetystyöstä voit kuulla heinäkuun alussa Jyväskylässä järjestettävillä Radiolähetystyön kesäpäivillä ”Jumala on suurempi”

 

http://www.sansa.fi/uutiset/radiolahetystyonkesapaivatjyvaskylassa2-4heinakuuta.html

 

Suomen urheilijoihin palatakseni.  Mihinkä Suomen leijonajoukkue  ja muut Suomen urheilijat vielä pystyvätkään, kun kaikki saavat mieliinsä Olli Jokisen kaltaisen valmennusjohdolle kuuliaisen tahtotilan – pysyvästi?  Valitettavasti se ei ole inhimillisesti mahdollista.

 

 

 

                          Tahtomisiin,

 

                          t. Pelle