Muuusikko ja lauluntekijä Kari Peitsamo  tuli uskoon luettuaan Raamattua ja tajuttuaan sieltä erään jakeen, joka sai hänet näkemään Jumalan armon Jeesuksen kautta tarjottuna. Itselleni Kari Peitsamo oli aikanaan eräs ihanteeni yksinkertaisine lauluineen.  Varsinkin eräs Suomen Kuvalehdessä  ollut lauseensa jäi ikuisesti mieleeni : ”Politiikka on sitä, että jos tielle on kaatunut puu, niin se on raivattava siitä pois.”  Nytkin hän tunnustaa olevansa sekä kommunisti että myös kristitty.  Sitä paitsi oheisessa Sana-lehden haastattelussa hän kertoo tyytyväisyydestään  luterilaiseen uskoon :

http://www.sana.fi/etusivu/ajassa/kari_peitsamo_kristus_on_paani_/?session=87314168

Tämä kirjoitus olkoon esimerkki siitä, miten Raamatun sana voi itsessään kutsua ihmisen taivastielle. Tosin uskon, että moni oli rukoillut Karin puolesta, jolloin Pyhä Henki (Jumalan kolmas persoona, joka tällä hetkellä vaikuttaa kaikkialla maailmassa) avasi hänen tajuntansa ymmärtämään tuon tietyn raamatunjakeen, joka johti sitten uskoontuloonsa.

 

                Puolestasi rukoillen,

                Pelle

 

KUTSUMUS on tunnekartalla www.taiwas.net/tunteet kello kahden suunnassa ensimmäisellä kehällä.  Tutkiessasi sen ympärillä olevia tunteita voit samaistua ehkä paremmin tuohon tunteeseen.