Katso minä teen uutta” on TV7:n uusi sisäisen eheytymisen sarja” .  Se alkaa nyt sunnuntaina 25.9.2011 klo 19 ja  uusitaan tiistaina klo 23.25.  Ohjelmaa voi sitten seurata joka toinen viikko noihin samoihin aikoihin.  Opettajina toimivat Kyllikki Koskela ja Harri S. Jukkala.  Mainittakoon, että olen ihastunut Harri S. Jukkalan älykkääseen huumoriin.  Ehkäpä siitäkin saadaan näytteitä tässä ohjelmassa.

 

Kukaan äiti ei ole täydellinen.  Lapsi-ikäisen lapsen, nuoren tai aikuisen lapsen elämässä tulee vaiheita,  joissa tuo tieto tulee tietoisuuteen ja sitä on jollain tavalla käsiteltävä.

 

Tänä syksynä ”Katso minä teen uutta” –sarjan aiheena onkin äitisuhteen ja muiden varhaisten kiintymyssuhteiden vaikutus elämään.  Millainen äidin mielikuva sinun sielusi seinällä riippuu?

 

 

 1316872489_img-d41d8cd98f00b204e9800998ePaavo Leinonen

 

Eheytymisprosessin mukana myötätunto varhaislapsuuden tärkeitä naishahmoja kohtaan kasvaa.  Kuitenkin sitä usein edeltää hyvinkin kivuliaita tunteita. 

 

”Te opitte tuntemaan totuuden ja totuus tekee teistä vapaita”  (Joh 8 : 33)

 

”Katso minä teen uutta” on sellainen ohjelmasarjaa,  jota en aio jättää katsomatta.

 

Myötätunto löytyy tunnekartalta kello kahden suunnalta toiselta kehältä.  Kannattaa myös etsiä myötätunnon vieritunteita jopa kolmelta sitä ympäröivältä kehältä. Sieltä ne eheys ja vapauskin löytyvät  kullanhuuhdonnan jälkeen.

 

 

                    Tuntemisiin,

 

                    Pelle