Sananvapauden tilanne on muuttumassa koko maailmassa.  Yhdysvalloissa mielenosoitusoikeuksia ollaan rajoittamassa. Ruotsissa ja Suomessakin puhutaan aika varovasti Raamatun näkemyksistä erinäisiin asioihin  - ettei vaan syyllistyttäisi yllytykseen ihmisryhmiä vastaan.  Kohta varmaan Jumalaa vaaditaan raastupaan.

 

Ehkäpä seuraavakin laulu julistetaan pian pannaan.  Se kun halventaa darwinistista näkemystä luomakunnan synnystä, joka on julistettu kai ainoaksi oikeaksi kouluissamme.  Joka tapauksessa tämä 110 vuotta sitten luotu laulu kuvaa mielestäni todella kauniilla tavalla ympäröivää maailmaamme. Laulun melodiakin on niin nerokas ja mieleen jäävä, että se kestää improvisointiakin. Löysin siihen helpohkot kitarasoinnut, jotka julkistan nyt.

 

http://www.keepandshare.com/doc/3733041/sinitaivas-61k?da=y

 

 

 1333123968_img-d41d8cd98f00b204e9800998eSeyed Reza Saeedzadeh

 

Jatkan kirjoituksiani kysymyslinjalla.  Tuon laulun nimi on ”Ken on luonut sinitaivaan?” Sen kertosäkeessä rohjetaan väittää, että ”Jumala on kaiken luonut.” Tähtitieteilijöiden mukaan maailmankaikkeus on saanut alkunsa 13,73 miljardia vuotta sitten. Big Bang.  Mistäpä kaikki tämä materia on maailmankaikkeuteen tänne maapallollekin asti on ilmestynyt?  Mistä ovat kehittyneet nekin atomit, joista tietokoneesi koostuu?  Raamatun mukaan:

 

”Alussa loi Jumala taivaan ja maan”  (1 Moos 1:1)

 

Jumala pystyy ihmeellisesti viemään vaikka auton junan läpi, niin ettei rukoilevalle auton kuljettajalle tapahdu mitään.  Tästä Tapani Suonto kertoi Kuokkalan kirkossa.  Materia on siis Jumalan käsiteltävissä ihmeellisilläkin tavoilla.

 

Tässä sinulle hieman mietittävää näin Uskon päivänä 30.3.  Vielä Suomessa voidaan lukea Jumalan Sanaa eli Raamattua vapaasti.  Sen todistusten  perusteellahan tässä viikon päästä hyvin harvan tarvitsee mennä töihinkään.

 

 

                    Pääsiäistä odotellessa

 

                    Pelle Gudsson