Muistatteko kesäistä ateistien mainoskampanjaa HKL:n liikennevälineiden kyljissä?  Tulipa mieleen, että onko Helsingin asematunnelin massiivinen vesivahinko Jumalan kosto?  Vahingon kärsijänä on ainakin Jumalan olemassaoloa epäilevien mainosten hyväksyjä HKL.  Lisätietoja voit lukea sivustolta :

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/11/993371

 

Sattumaako lienee sekin, että tuhon kohteena oli Rautatieaseman metroseisakki, jonka lattialle oli liimattu kaatuvan Jeesus-patsaan kuvia?  Aiheesta lisää sivustolta:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/76443-mika-sattuma-metroaseman-mainoksissakin-tulvii-katso

Raamatussa varoitetaan kostamasta, vaan odottamaan Jumalan oikeudenmukaista rangaistusta :

Älkää ottako oikeutta omiin käsiinne, rakkaat ystävät, vaan antakaa Jumalan osoittaa vihansa. ”  (Room. 12: 19)

Tämä kirjoitus sopii tunnehallinta -sarjaan, koska esitin tässä erään esimerkin mahdollisesta Jumalan vihasta, kun on tullut koston aika.  Jumala ei nimittäin siedä itseään pilkattavan.

Jukka Norvanto mainitsi mainiossa Raamattu kannesta kanteen ohjelmassaan, että oikeastaan Raamatun alkukielessä ei puhuta kostosta vaan siitä, että Jumala voi tahtoessaan näyttää kenellä maailmassa on lopullinen valta.

 

                              Näissä mietteissä,

                             t. Pelle

 

VIHA löytyy tunnekartalta www.taiwas.net/tunteet kello yhdeksän suunnasta neljänneltä kehältä keskipisteestä lähtien.  Voit tarkastella myös vihan ympäriltä löytyviä vieritunteita saadaksesi paremman käsityksen vihan luonteesta.