Marja Kokkosen kirjoittaman tieteellisiin tutkimuksiin pohjautuvan tunnesäätelykirjan lisäksi tänä syksynä on julkaistu toinenkin kirje samasta aihepiiristä.  Joyce Meyer lähtee kirjassaan ”Vievätkö tunteesi sinua?” tutustumaan ihmisen kipeisiin tunteisiin Raamatun näkökulmasta:

 

http://kauppa.tv7.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/15092008-99765/Products/585U

 

Mielestäni nämä kirjat täydentävät toisiaan antaen yhdessä kokonaisvaltaisen kuvan tunteiden säätelystä.  Joten tuossa yllä on mainittu hyvin varteenotettava joululahjaehdotus Tunnetuvan lukijoille. Linkissä näkyy myös ”Vievätkö tunteesi sinua?”-kirjan sisällysluettelo, joten sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.

 

 

 thumb_1292159183.png Photo: SACHIN GHODDKE via www.sxc.hu

 

Mikäli taloudellinen tilanteesi estää kirjan hankkimisen, niin suosittelen sinua etsimään TV7-kanavan ohjelma-arkiston oikeasta yläkulmasta hakusanalla "Salme Blomster" puolen kymmentä ohjelmaa.

 

http://www.tv7.fi/vod/;jsessionid=EEFAD45A7DB1EEEA72668F90947CC510

 

 Olen kokenut hänen opetuksensa hyvin antoisiksi.  Kun tarpeeksi tutustuu tunne-elämän salaisuuksiin, niin huomaa, että ihmismielen  eheyteen johtavat reitit ovat melko selkeitä.  Kuitenkin totuuden kohtaaminen itsestä ja tunne-elämän laeista saattaa aluksi tuntua hyvinkin tuskalliselta.

 

 

              Tuntemisiin,

 

              Pelle

 

 

EHEYS löytyy tunnekartalta kello puoli yhden suunnalta neljänneltä kehältä keskipisteestä lukien.  Tutkimalla sen ympäriltä kahdelta kehältä  löytyviä pariakymmentä tunnetta näet, millaisiin mielialoihin sinulla on vaikeiden tunteiden läpi elämisen jälkeen mahdollista päästä. Mutta ensin on kuunneltava mitä niillä mahdollisesti ikääväntuntuisemmilla tunteilla on  kerrottavanaan sinulle.