Maailman vaikutusvaltaisimmaksi talousasiantuntijaksi valittu professori Gary Hamel esitteli viime viikonloppuna Jyväskylässä ajatuksiaan johtamisen tulevaisuudesta.  The Global Leadership Summit keräsi vajaat parisataa ihmistä kuuntelemaan Hamelia sekä monia muita kansainvälisiä johtamisen asiantuntijoita isolta videoscreeniltä.  Hamel  kertoi, että menestyksekkäimmissä yrityksissä ylhäältä alas – systeemistä ollaan hankkiutumassa eroon.  Hän toi esille myös seuraavanlaiset  tulevaisuuden visiot :

Taidot ovat tärkeämpiä kuin tittelit”

Kaikki ideat kilpailevat tasavertaisina”

Ihmettelet ehkä miten tällainen uutinen sopii Tunnetuvan profiiliin.  No, kyse on taitojen hallinnasta eli taitavuudesta.  Pysyäksemme kehityksessä mukana on oltava herkkinä kaikille signaaleille – ja tässä ei ole kyseessä mikään heikko signaali.

Gary Hamel on kirjoittamista teoksista on suomennettu ”Johtamisen tulevaisuus”.  Haastattelunsa Talouselämä- lehdessä on luettavissa sivustolta :

http://www.talouselama.fi/uutiset/article156105.ece 

Vastaavantasoinen koulutus johtajuudesta toteutuu uudestaan ensi vuonna kolmella paikkakunnalla :

 

Vaasa 29.-30.10.2010

Jyväskylä 12.-13.11.2010

Helsinki  12.-13.11.2010

 

Lisätietoja löydät osoitteesta :

www.willowcreek.fi

Jokainenhan meistä on ainakin oman elämänsä toimitusjohtaja.

 

 

                                Tunneterveisin,

                                Pelle

 

TAITAVUUS löytyy tunnekartalta www.taiwas.net/tunteet kello yhden suunnalta kolmannelta kehältä keskipisteestä lukien.  Voit tutkia sen ympärillä olevia vieritunteita saadaksesi paremman käsityksen taitavuuden luonteesta.