Petollisuutta tuli jo parissa viime kirjoituksessa sivuttua.  Nyt sitten muutama kommentti Perkeleen petollisuudesta.  Radio Deissä oli tänään maanantaina 19.3.2012  päivän kysymyksenä pahojen henkien toiminta.  Facebook –seinällä on nyt 10 kommenttia.

 

http://fi-fi.facebook.com/pages/Radio-Dei/106745452698752

 

Jotain muuta kautta Radio Dein  aamutoimitttajalle oli viestitty esimerkiksi Afrikasta hankitusta suolalampusta, jonka läsnäolo sai aikaan esimerkiksi kummitusmaisia askelten ääniä.  Kun lamppu  tuhottiin ja krititty pastori kävi siunaamassa kodin, niin oudot ilmiöt poistuivat.   Petollisuudesta  tässä kertoo se, että lamppu oli hankittu parantamaan ilmanlaatua  - lisäämään  negatiivisia ioneita sisäilmaan -  mutta ilmeisen minimaalisen ionimäärän  lisäksi sisätiloihin tuli myös jotain ei-toivottua.

 

Itsellä oli Afrikkaan suuntautuneen kehitysapumatkan jälkeen outo kokemus jostain pahan  läsnäolosta. Henkivallat  taistelevat melko näkyvällä tavalla Euroopan eteläpuolisessa maanosassa.

 

New Age –liikkeen moninaiset  muodot voivat luoda harrastajilleen omituisia pelkotiloja. toivotun avun sijaan tai sen ohella..  Seuraavassa linkkejä sivuille, joilta voit lukea kokemuksia noilta harhapoluilta:

 

http://www.vaino.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=1

 

http://www.netmission.fi/fi/?id=17&profile=12935

 

http://www.angelfire.com/rebellion2/terveystieto/teksti.html

 

http://www.suoja.net/Renatan-tarina.php

 

Radio Dein kuulijat kertoivat  Jeesuksen  nimen lausumisen, rukoilemisen  ja Raamatun lukemisen poistavan pahojen henkien vaikutuksen.

 

Tunnekartalla petollisuus on kello puoli yhdeksän suunnalla viidennellä kehällä keskipisteestä lukien ja pelko puolestaan kello puoli kahdeksan suunnalla neljännellä kehällä.  Ne ovat siis toistensa vieritunteita selittäen jotain toistensa olemuksesta.

 

Uskollisuus on puolestaan petollisuuden vastatunne löytyen tunnekartan vastakkaiselta puolelta.  Jumalan uskollisuus näkyy siinä, että petolliset henkivallat joutuvat väistymään Jeesuksen  voittoisan  nimen kuullessaan.

 

 

                         Tunteiden  tuntemisiin,

 

                          Pelle