Kullanhuuhdonnaksi voi kutsua myös sitä toimintaa, kun kerromme Jumalan armosta muille ihmisille.  Silloin he saavat mahdollisuuden päästä Jumalan vaskooliin ja kultahippuina päätyä siitä turvaan Herran kukkaroon.

 

Alla olevan linkin kautta voit tulla mukaan tällaiseen kullanhuuhdontaan.  Linkistä avautuu juliste, joka kertoo  selkeästi kuvan kanssa englanninkielisen, elintärkeän viestin.

 

http://joi.nu/NP

 

 1307735134_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kyseessä on siis sama juliste, josta olen kertonut jo aiemminkin tässä blogissa.  Nyt se on retusoitu tietokoneella ja aivan oikealla leikkaa/liimaa/kopioi –menetelmällä entistäkin houkuttelevammaksi. Siihen on lisätty myös uusi lause. Julistetta on levitetty jo Wieninkin ilmoitustauluille.

 

 Nyt pyytäisin sinulta apua.  Tulostamalla  ja levittämällä A4-julistetta oman paikkakuntasi sopiviksi katsomillesi ilmoitustauluille Jumalan sanan kultainen virta voi tehdä ihmeitä ihmisissä.  Kuvan ja tekstin suurentaminen ja pienentäminen kopiokoneella ovat myös mahdollisia toimenpiteitä, jos ympäristö edellyttää toisenkokoisia ilmoituksia. Myös facebook-, blogi ja tekstiviestitiedotteet  tästä uudesta tavasta tavoittaa hukkuvia sieluja ovat sallittuja ja suotavia.

 

”Joka runsaasti kylvää, se runsaasti niittää”  (2. Kor. 9:6)

 

Jyväskylässä nämä julisteet ovat piristäneet katukuvaa jo kuukauden verran.  Rukoilen Jeesuksen nimessä, että niitä alkaisi näkyä myös muualla Suomessa sekä myös ulkomailla.  Ja tärkein rukous on, että ne saisivat aikaan ja iankaikkisuuteen lisää kultahippuja Jumalan vaskoolissa.

 

 

                       Pelle Gudsson