Erilaisen juhannuksen voi viettää Keuruulla.  Siellä ei tarvitse pelätä humalaisia. Tarjolla on mahdollisuus majoittua eräällä Suomen suurimmista leirintäalueista, joka sijaitsee Pohjoisjärven rannalla.

 

http://www.isokirja.fi/iso_kirja_ry/camping 

 

Kyseessä on parikymmentätuhatta ihmistä keräävä juhannuskonferessi, joka on Suomen helluntaiseurakuntienan perinteikäs tapaaminen.  Juhannuskonferenssin lämpimään ilmapiiriin tulee usein myös väkeä muista uskonyhteisöistä.  Sinne ovat tervetulleita myös hengelliset etsijät.  Tänä vuonna  teemana on Löydä yhteys.

 

http://www.isokirja.fi/iso_kirja_ry/suurjuhlat/juhannuskonferenssi_2011/juhlaohjelma_ja_esiintyjat

 

Perinteisesti kuumin meno on ollut ylistysteltassa, jossa lauantaina klo 22 esiintyy Petri Kosonen & band.  Paikalle on syytä mennä ajoissa, sillä teltta lienee tupaten täynnä kun ensi tahdit kajahtavat.

 

Yhteys löytyy muuten tunnekartalta kuudentena tunteena keskipisteestä lukien – kello kolmen suunnassa.  Ennen yhteyden saavuttamista tarvitaan selkeää sanomaa ja  avointa mieltä sen vastaanottamiseen.  Mikäli tuo sanoma hyväksytään kiintymystä osoittavassa ilmapiirissä voi päästä nauttimaan – enkä tarkoita tässä mitään alkoholipitoisia juomia.

 

Ennen juhannusta kirjoittelen Tunnetupaan vielä kitarasoinnuista helpon opasmonisteen, jonka voit pakata vaikka kesäreppuun.  Koskaan ei tiedä, missä sinua odottaa soittamista kaipaava kitara.

 

 

                     Juhannusta odotellen,

 

                     Pelle