Pidätkö arvoituksista? Tässä tulee Pelle Gudssonin joulupähkinä.  Se liittyy tuossa alla olevaan  jouluaiheiseen kuvaan.  Kyseessä on piilokuvatehtävä.  Mihin noista kuvan esineistä symboloituu parhaiten joulun lapsi, Jeesus?

 

 

 

 1292938185_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

-Pahvihevoseen (aseteltavissa monin hevosmaisin tavoin)?

-Taustan puhtaansiniseen taivaaseen?

-Hevosen syöttöastiaan?

-Joulukuuseen?

-Joulukuuusen koristeomenaan?

-Joulukuusen koristepähkinään?

-Joulukuusen koristenauhoihin?

-Joulukuusen puuttuvaan tähteen?

 

 

Tarkoittamani oikea vastaus on tuon joulukuusen koristepähkinän ympärillä oleva punainen nauha.  Tuon joulukuusen koristeen sisällä nimittäin on Raamatun ydinsanoma pähkinänkuoressa jaettuna Uuteen ja Vanhaan Testamenttiin.  Jeesus on noiden kirjojen yhdistävä tekijä niin kuin tuo verenpunainen koristenauha : Vanhassa Tastamentissa vilisee profetioita Hänestä ja Uudessa testamentissa taas kerrotaan Jeesuksen ensimmäisen tulemuksen jälkeisistä vaiheista ja profetoidaan myös Hänen toista tulemustaan.

 

Joulukoriste on tehty halkaisemalla iso pähkinä puukonkärjellä ja sitten sisälle on haitarimaisesti taivutettu noin viiden metrin verran kaupan kuittirullapaperia noin sentin korkuisena liuskana.  Jokaisesta Raamatun 66 kirjasta olen käsin kirjoittanut sen ydinkohdan.  Ne on luettavissa seuraavasta blogikirjoituksestani:

 

http://tunnekartta.vuodatus.net/blog/1958808

 

Näissä mietteissä toivotan Sinulle  pyhää joulua sekä Jumalan siunaamaa uutta vuotta.

 

 

                        Pelle Gudsson