Äsken näin Kansan Raamattuseuran toimiston avoinaisen oven.  Katukyltissä kutsuttiin  Uskon päivän kahveille.  Tänään on siis Uskon päivä. Katso vaikka kalenteristasi.  KRS on tähän teemaan liittyen laatinut erityisen sivuston.  Seuraavasta linkistä voit lukea. miten henkilökohtainen usko Jeesukseen on muuttanut ihmisten elämää:

 

http://www.uskonpaiva.fi/usko_arjessa

 

Suomalaisessa kirjakaupassa näkyi Antti Kylliäisen ”Kaikki pääsevät taivaaseen” – kirja olevan tarjouksessa.  Sanomalehti Keskisuomalaisessa taas kirjoitettiin hyvin negatiiviseen sävyyn ratkaisukeskeisestä kristinuskosta.  Mihin oikein voi luottaa?

 

Olen lukenut monien tulleen Raamatun mukaiseen kristinuskoon, kun he ovat rukoilleet "Jos Jumala olet olemassa, niin ilmaise itsesi jollain tavalla."  Toiset ovat taas avoimesti alkaneet tutkia ja vertailla eri uskontojen viitoittamia teitä.  Raamattu kestää kriittisenkin tutkiskelun ja Raamatun antamat elämänohjeet ovat  luotettavia. Itselleni tärkeä Raamatun tutkiskelun apuväline on ollut arkipäivisin esimerkiksi Radio Deissä klo 21 klo 2 ja klo 6 lähetettävä ”Raamattu kannesta kanteen” –ohjelma:

 

http://www.rkk-sansa.net/raamattu-kannesta-kanteen/?q=node/1449

 

Huhtikuun ajan tuossa laajassa ohjelmasarjassa käsitellään evankeliumikirjoista lyhintä  eli Markuksen evankeliumia.  Moni on saanut paljon lisävalaistusta Raamatun teksteihin.  Ehkä sinäkin opit tuntemaan Jeesuksen aivan uudella tavalla radion välityksellä?

 

Katso, juuri nyt on oikea hetki, juuri nyt on pelastuksen päivä” (2. Kor. 6: 1-2)

 

Seuraavassa kirjoituksessa kerrotaan, miten voit ottaa tuon pelastuksen vastaan.

 

http://www.vapaasatama.net/usko.html

 

Ei Tunnetupa ole aivan pelkäksi evankeliumi-blogiksi muuttunut.  Pari päivää sitten vain oivalsin, että Jeesuksen paluun yhteydessä on Raamatussa kirjoitettu aivan normaalista arkipäivästä ja yöstä, jolloin toinen otetaan pilvien päälle Jeesuksen luo ja toinen jätetään maan päälle Jumalan vihaa kokemaan.  Siksi tunnen aina silloin tällöin tärkeäksi jakaa blogissani näitä tietoiskuja, koska Jeesuksen toinen tuleminen yllättää kaikki.

 

Seuraavassa kirjoituksessa käsittelen psykosomaattista selkäkipua ja sen itsehoitokeinoja.  Tänään lukemani Antti Heikkilän kirja ”Siunattu kipu” avasi silmiäni ja siitä löytyi myös yhtymäkohtia SDG*tunnekarttaan liittyvään mahdollisuuteen tunnistaa tunteitaan hengitystä tarkkailemalla.

 

 

            Tuntemisiin,

 

            Pelle