Yksityisyyden kunnioitus on tärkeää aina kun ollaan tekemisissä tunteiden kanssa.  Turvallisen ilmapiirin luominen antaa mahdollisuuden hyväksyä kaikki ne tunteet, jotka tulevat pintaan.  Sielunhoitoterapiassa puheenaiheet valitsee asiakas.  Tähän terapiamuotoon kuuluu myös rukous, jolloin Jumalan läsnäolo edesauttaa terapeuttista prosessia.

 

Seuraavalla sivustolla on lueteltu koulutettujen sielunhoitoterapeuttien  yhteystietoja paikkakunnittain:

 

http://www.kristilliset.com/index.php/sielunhoitoterapeutit-esittelyt

 

Luettelo ei ole aivan täydellinen  - ainakin yksi Jyväskylässä toimiva sielunhoitoterapeutti sivustolta puuttuu.  Tässä Jarmo Laakkosen oma kotisivu:

 

http://www.sielunhoitoterapia.info

 

Koska on kyse laajan koulutuksen saaneista ammattilaisista, eivät valmistuneiden terapeuttien palvelut ole ilmaisia.  Kuitenkin opiskeluun kuuluvan harjoittelujaksojen aikana voi saada ilmaistakin terapiaa.

 

 

 

Voit yrittää tiedustella lähialueellasi asuvien  sielunhoitoterapeuteiksi kouluttautuvien  henkilöiden palveluja.  Esimerkiksi Hämeenkyrössä on eräs alan opiskelija. Uusia koulutuksia alkoi tänäkin vuonna.    

 

 

               Tuntemisiin,

 

               Pelle

 

 

Hyväksynnän vieritunne,  kunnioitus löytyy tunnekartalta kello kahden suunnalta kolmannelta kehältä keskipisteestä lukien.   Sen vastatunteena keskipisteen toisella puolella näkyy olevan paheksunta,  jota esiintyy valitettavan paljon normaaleissa vuorovaikutustilanteissa.