Mahdollisuuksien tori Jyväskylässä 2.6.2012 antoi myös Jyväskylän  torikokoukselle mahdollisuuden esitellä toimintaansa.  Mukana oli parikymmentä järjestöä. sekä jonkin verran katuohjelmaa. Tällä kertaa toimme nähtäville reilun puolen vuoden toimintamme aikaisen valokuvakoosteen tempauksistamme. Tarjoilimme myös yrtti- ja pakuriteetä, myimme auringonkukan taimia, Naurun ABC- ja OCCUPY-kirjoja.  Halukkailla oli mahdollisuus kirjata mietteitään Ihmisten kirjaan.  Jyväskylän torikokouksen toiminnasta voit lukea tarkemmin sivulta :
 
http://kompassinayttaasuunnan.wordpress.com
 
Mahdolisuuksien  tori oli oiva tilaisuus verkostoitua.  Niinpä kaksi  Jyväskylän torikokouksen aktiiveista kävivätkin muiden järjestöjen pöytien luona solmimassa kontakteja ja virittelemässä yhteistyötä. 
 
 
 
Pöytämme eteen ilmestyi myös muutamia aiemmin mukana olleita, jotka ilmaisivat halunsa  tulla  syksymmällä mukaan yllätykselliseen, tulokselliseen ja näyttävään toimintaamme.  Myös ainakin yksi vastikään Jyväskylään muuttanut ihminen vaikutti aidosti innostuneelta.  Hän kertoi ystävänsä käyneen USA:ssa OCCUPY-leirillä.
 
Lähiruoka ja villivihannekset ovat olleet viime kuukausina Jyväskylän torikouksen mielenkiinnon  kohteena.  Tämä on antanut väyliä luoda uusia kontakteja.  Eilenkin eräs tuttuni kertoi olevansa aktiivi hortoilija eli villiruuan etsiskelijä.  Mahdollisesti hänkin tulee vielä mukaan Jyväskylän torikokuksen toimintaan.
 
Osa meistä torikokuslaisista on ollut myös mukana Kankaan  puutarhan kaupunkiviljely – hankkeessa alkumetreiltä saakka.    
 
 
 
Tourujoen  rantamilla lähellä Minimania  sijaitsevalla Kankaan  puutarhalla järjestetään viikon päästä sunnuntaina 10.6.2012 klo 12 -16 Jyväskylän historian ensimmäiset kylä juhlat.    Olet tervetullut katselemaan viljelylaarejamme ja saamaan aiheeseen liittyvää tietoa.
 
 
kylajuhla_21.jpeg?w=519&h=734
 
 
Tämänkaltaisella avoimella toiminnalla Jyväskylän torikokous on luomassa yhteyden tuntua jyväskyläläisten kesken.  Avoimuus  löytyy tunnekartalta keskipisteestä lukien toisena tunteena kello kolmen suuntaan.  Avoimuus on mainio tapa taistella yhteiskunnallisia vääryyksiä vastaan.  Vääryys löytyy kello yhdeksän  suunnalta samaten toiselta kehältä.
 
 
 
                           Avoimin kesäterveisin,
 
                           Pelle