SISSISOTAA

 

 

Saatanalla on apunaan suuri joukko näkymätöntä apuväkeä.  Esimerkiksi henkioppaat kuuluvat niihin.  Jumala on kuitenkin lopulta pidättävä ja tuomitseva ne kaikki.  Raamatussa todetaan seuraavasti :

 

”Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.” ( Ef 6:12)

 

Tuo taistelu voitetaan niin konkreettisessa maailmassa  kuin ihmisten mielissäkin Jeesuksesta kertoen, Jumalaa ylistäen, Raamatun lupauksiin vedoten ja eläen Jumalan tahdon mukaisesti erehdykset tunnustaen.  Muistuttaaksemme Saatanaa ja hänen joukkojaan kokemastaan tappiosta me kristityt käytämme  ääneen lausutuissa  rukouksissa  usein sanoja ”Jeesuksen nimessä ja veressä”.

"Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa" (1.Joh.5:19)

 1320767380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eräs esimerkki pahan vallasta on maailmanlaajuinen, hyvin vaikutusvaltainen vapaamuurariverkosto.  Sen monimiljoonainen jäsenkunta on ehkä aluksi tietämättäänkin asettautunut edistämään Saatanan suunnitelmia.

 

Vapaamuurarien käskyistä löytyy muun muassa maininta ”Jeesuksen nimi tuhottakoon. ” Se toteutuu käytännöllisesti

vapaamuurarikokouksissa, joissa on kiellettyä käyttää nimiä ”Jeesus” tai ”Kristus”, vaikka Raamattu onkin esillä kokouksissa.

 

Tätä suuntausta on näkyvissä  laajemminkin maailmalla.  Vuosilukujen merkinnän yhteydessä on perinteisen jKr –lyhenteen rinnalle tuotu  eaa –merkintä, mikä tarkoittaa  ”ennen ajanlaskumme alkua”. Myös englanninkielinen Jeesuksesta muistuttava joulua tarkoittava Christmas –sana on korvattu usein Xmas – ilmaisulla. 

 

 1320769555_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  John Nyberg

 

Pahuuden monenlaiset ilmenemismuodot valtaavat alaa kaikkialla. Vapaamuurareiden lisäksi maailmalla puhutaan paljon muistakin  yhteenliittymistä.  Niiden tarkoituksena väitetään olevan kristinuskon kitkeminen pois maailmasta ja maailmanlaajuisen hallintavallan saavuttaminen. En löytänyt niistä aivan luotettavia lähdetietoja, mutta seuraavat havainnot vahvistavat noiden epäilysten paikkansapitävyydestä

 

Kristinuskon vastaisuus  paistaa  läpi uutisoinnissa. Ajoittain  tiedotusvälineissä  kerrotaan myös  uutisia, jotka viittaavat johonkin suurempaan suunnitelmaan maailman yhdistämiseksi.  Jopa Sauli Niinistö on maininnut Uuden maailmanjärjestyksen olevan vallitsevana tämän vuosituhannen alkuvuosikymmeninä.

 

Kirjoitussarjan seuraavissa osissa käsittelen Euroopan poliittista kehitystä.  Siinä on ollut havaittavissa järisyttäviä näyttöjä sekä pahan vallasta että rahan vallasta.

 

Lopuksi raotan Raamatun profetioiden  näkymiä tulevaisuuteen.