SDG*tunnekartalle on hankittu kansainvälinen Creative Commons-lisenssi. Niinpä voit  vapaasti kopioida, levittää, näyttää ja esittää muokkaamatonta SDG*tunnekarttaa,  kunhan et tee sitä ansiomielessä. 


Yksinkertaisin versio SDG*tunnekartasta selvittää joidenkin perustunteiden syntymisen.  Tuo prosessi on kuvattu tässä selkotunnekartassa nuolin.


 

 

Seuraavassa näet linkin lisensoidulle SDG*tunnekartalle, jonka erikoisuutena on hyperlinkein avautuvat taustoitukset 73 tunteelle.  Muistuttaisin, että SDG*tunnekartta on niin laaja kokonaisuus, että se avautuu parhaiten, jos printtaat sen ja sijoitat sellaiselle paikalle, josta sitä voi päivittäin vähän tutkailla.  Myös tietokoneesi suosikkiosoitteisiin listaaminen on suositeltava tapa opiskella ihmisen tunnemaailmaa SDG*tunnekartan avulla.

 

http://www.keepandshare.com/doc/2122415/suunnistusohjekartta-79k?da=y 

 

Creative Commons –lisensointi käsittää myös SDG*tunnekartasta tehdyt käännökset, jotka saat tulostettua tämän blogin sivupalkista.

 

 

 

Mikäli itse olet kiinnostutut  hankkimaan tuotoksillesi Creative Commons –lisenssin, niin käypä seuraavalla sivustolla:

 

http://creativecommons.fi/lisenssit/valitse-lisenssi

 

Creative Commons –lisenssillä monet pääsevät osalliseksi siitä tietämyksestä ja taiteellisesta osaamisesta, mitä voit heille tarjota.  Säilytät kuitenkin itselläsi haluamasi tekijänoikeudet.

 

 

 

        Tuntemisiin,

 

        Pelle Gudsson