Mielessä on käynyt monta kertaa napata parhaita tunne-elämään liittyviä oivalluksia viikottain parista kristillisestä lehdestä.  Nyt sitten alan toteuttaa tuota ideaa.  Viikon sitaatti -sarja ilmestynee tästedes säännöllisen epäsäännöllisesti.
 
Sana-lehdessä 27.9.2012 parantamisen armolahjan aikanaan saanut ja sitä kautta hyvinkin tunnetuksi tullut Seppo Juntunen totesi hengellisissä piireissä ilmenneistä narsismin seuraamuksista näin :
 
”Jos joku on selvästi etevämpi narsistin ydinosaamisalueella, tästä tulee ensin kateuden kohde ja sitten vihollinen.  Paitsi jos saa kilpailijan liitettyä hoviin”
 
Tunnekartalla tämä sama tunteiden dynamiikka ilmenee kartan vasemmassa ylälaidassa.  Siinä sisäylänurkassa sijaitsevasta ihailun tunteesta laskeutuu helposti kateuteen ja sitten vihaan. 
 
Itse olen huomannut tämän ilmiön esitellessäni tunnekarttaa joillekin oman alansa guruille. Yhteistyötä ei ole vielä syntynyt merkittävissä määrin.  Mutta olen taas laskemassa uusia verkkoja yliopistomaailmaan.  Toivoa ei saa menettää, sillä tiedän tunnekartan ainutlaatuisuuden ja hyödyllisyyden. 

Valitettavasti sosiaalisen median kauttakaan en ole saanut kovin paljoa taustatukea.  Jos siis koet tunnekartan itsellesi edes jollain tavalla hyödylliseksi niin laitapa hyvä kiertämään linkillä tai peukuttamalla.  Kiitos!
 
 
 
                    Tuntemisiin,
 
                    Pelle