Jos haluat tulla Jumalan kultahipuksi, niin sinun  täytyy ensin tavalla tai toisella saada kosketus hänen kultasuoneensa, joka on Raamattu.   Raamatun tutkiminen onkin melkoista kullanhuuhdontaa.  Sieltä löytyy sekä hyvin käytännöllisiä elämän ohjeita että myös ajatuksia herättäviä vertauksia ja myös paljon muuta.   Kerron sinulle valtauksista ja löydöistä, joita muut ovat tehneet ja paljastan heidän menestyksellistä kullanhuuhdontatekniikkaansa seuraavassa.

 

Minun löydöksiäni voi ihailla tässä :

 

http://tunnekartta.vuodatus.net/blog/1958808

 

Kokeneet kullanhuuhtojat ovat paljastaneet parina kuluneena viikkona  kullanhuuhdonnan periaatteitaan Raamattuavainextra –ohjelmassa. Yksi niistä ohjelmista löytyy jo arkistoituna netistä:

 

http://joi.nu/NQ

 

Toinen käytännönläheinen aloittelijan opas on kuultavissa huomenna lauantaina 3.9.2011 Radio Deistä klo 8.35 -9.55.  Siinä kerrotaan esimerkiksi erittäin pätevä niksi huuhtoa kultaa ryhmässä.

 

Itse annan Raamatun sanan virrata korviini arkipäivisin Jukka Norvannon laatiman ”Raamattu kannesta kanteen”-ohjelman kautta.  Voit liittyä seuraani ma-pe klo 6, klo 21 tai klo 2 samaisen Radio Dein taajuuksilla tai nettiradion kautta.  Meitä on tuhansia kullanhuuhtojia silloin hereillä.

 

Pari tuhatta vuotta vanha tapa on lukea Raamattua itse.  Uuden testamentin evankeliumeista on järkevintä tehdä ensimmäiset valtauksensa.  Niistä selviää miten sinusta voi tulla kultahippu, joka ei huuhtoudu pois Jumalan vaskoolista.  Usko on Jumalan lahja, jota sinulle tarjotaan:

 

 

 1314971172_img-d41d8cd98f00b204e9800998e    Kym McLeod

 

Kun otat vastaan tuon lahjan – Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen juuri sinun tekemiesi erilaisten  väärien elämän valintojen tähden – muutut Jumalan silmissä hänen kultahipukseen.  Raamattu puhuu tästä tapahtumasta uudestisyntymisenä.  

 

 

 

                     Pelle Gudsson