Harvoin viime aikoina  on mikään kristillinen opetus herättänyt sellaista innostusta, kuin tämän viikon Raamuttuavaimissa kuulemani Mats Aspvikin tarjoamat lyhyet  oppihetket uudistuvasta seurakunnasta. Ne haastoivat tutkimaan omaa elämäntapaa ja kutsuivat uudistumaan kristittynä sekä seurakuntana.  Kristittyjen keskinäinen yhteys on nimittäin Jumalan tahto lapsiensa kohdalla.

 

 Huomenna lauantaina 2.10.2010 klo 8.35 alkavassa Radio Dein taajuuksilta kuultavissa olevassa Raamattuavainextra-ohjelmassa nuo viisi opetusta on mahdollista kuulla uusintana.  Kutsun sinut kuuntelemaan tuota ohjelmaa. Mikäli et silloin pääse radion ääreen, niin ensi viikosta alkaen nuo opetukset on toivottavasti kuunneltavissa seuraavan linkin kautta:

 

http://www.avaimia.net/index.php?option=com_content&view=category&id=51&Itemid=72

 

Toinen kutsu koskee   lauantai-iltapäivänä ja –iltana 9.10.2010 Jyväskylässä järjestettävää Keski-Suomi rukoilee -tapahtumaa.  Kristittyjen yhteinen rukous toimii kaikkein parhaana viestimenä, kun on kyse Taivaalliselle Isällemme puhumisesta.

 

http://www.kristuspaiva.fi/uutiset.html?a100=14

 

Pyhän Hengen aikaansaamat uudistuksen tuulet puhaltavat Suomen kristillisissä seurakunnissa.  Rukoillen ja myöntymällä Isä-Jumalan tahtoon omassa elämässämme ne vahvistuvat entisestään.

 

 

 

                    Rukoilemisiin,

 

                    Pelle