Eilen sain selvästikin energialatauksen Jyväskylässä asuvan Matti Heikkisen voitettua 15 kilometrin hiihdon maailmanmestaruuden.  Samanlainen piikki energiatasossa tuli myös Suomen saatua  jääkiekon MM-kultaa 1995.  Luulen, että jotenkin tämä liittyy tunteiden tarttumiseen. Voittovoima tarttui.

 

Tunnekartalla ihailu löytyy kello puoli yhdentoista suunnasta neljänneltä kehältä keskipisteestä lukien.  Sen yläpuolella on päättäväisyyden tunne, jota koin tänään, kun sain vihdoin lähetettyä kahdelle ystävälleni paketit.  Hiihtolomalla moni koululainen varmaan innostui Matin esimerkistä sivakoimaan aivan uudella tavalla. Unelmat alkoivat elää, mutta ovatko ne nuorten ikiomia unelmia? Voittovoima joka tapauksessa tarttuu.

 

Toisenlaista voittovoimaa tarjoaa Jeesus heille, jotka omakohtaisesti uskovat Hänen sovituskuolemansa ja ylösnousemuksensa.  Siitä vähän lisää seuraavalla sivustolla.

 

http://www.jeesusonherra.se/ylistys.htm

 

Jeesuksen tarjoama voittovoima tarttuu uskon avulla Raamatun lupauksiin luottamalla.  Ei kristityiltä kuitenkaan mitään supersankaritekoja kannata odottaa.  Raamatussa nimittäin sanotaan:

 

Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa (2.Kor 12:9 )

 

Lisää voima-sanan käytöstä Raamatussa voit lukea seuraavalta keskustelupalstalta:

 

 http://www.radikaali.net/foorumi/aihe/1759

 

On tosi hienoa  olla elämän finaalitaistossa voittajan puolella. Jeesus on voittaja.  Nyt tuntuu myös mukavalta asua samassa kaupungissa kuin hiihdon maailmanmestari.

 

 

              Tuntemisiin,

 

              Pelle