LUONNONLAKEJA  UHMATAAN

 

 

Kun ihmiset aikanaan rakensivat Baabelin tornia, Jumala totesi :

 

” He ovat yksi kansa ja heillä kaikilla on yksi kieli… Nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä.”  (1.Ms 11:6 )

 

Jumala haluaa ja halusi itse olla kaikkivaltias, joten Hän ajatteli ja toimi seuraavasti:

 

”Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä.  Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta.”  (1 Ms 11:7-8)

 

Kun maailma yhdentyy muun muassa englanninkielen avulla, olemme lähestymässä jotain samanlaista, mitä tapahtui Babyloniassa aikoinaan. Ihmiskunnan  kaikkivaltiushaaveet kuitenkin romutetaan.

 

Jumala tulee osoittamaan mahtinsa Raamatun lupausten mukaisesti yllätysilmahyökkäyksellä.  Siinä ei tosin pudoteta atomipommeja eikä tuhota vihollisen lentolaivueita.  Maailmanhistorian suurimman spektaakkelin  näkevät kaikki, vaikkeivät olisikaan TV:n äärellä.  Kuolemaa ja painovoimaa uhmaten nostetaan Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanaan uskoneet pilvien päälle Jeesuksen luo. 

 

 1320872592_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Muut jäävät tänne maan päälle.

 

Tuo ei kuitenkaan ole maailmanloppu!  Raamatun mukaan hyvän ja pahan taistelu jatkuu vielä tuonkin jälkeen.  Jumala osoittaa maan päälle jääneille vihansa.  Jossain vaiheessa Jeesus tulee takaisin maan päälle taivaassa käyneet kristityt mukanaan.  Seuraa tuhatvuotinen rauhan aika, jonka jälkeen Saatana päästetään vielä hetkeksi riehumaan, kunnes se lopullisesti  tuomitaan.  Sitten koittaa Raamatun filippiläiskirjeen  2:10-11 mukaan hetki, jolloin:

 

kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että

 

 

JeesusblinkHerra.gif

 

Tosin monilla tuo oivallus tulee liian myöhään.

 

Näin minä olen Raamatun kertomukset lopun ajoista lukenut.  En väitä, että ne olisivat ehdottoman oikeita tulkintoja, koska liikkeellä on hyvinkin erilaisia näkemyksiä mitä tulevina vuosina ja vuosisatoina vielä tapahtuu.

 

Erään tarkemman näkemyksen tulevista ajoista Raamatun antaman tiedon valossa voit saada Media 7 raamattuopiston ”ilmestyskirja avautuu” –kirjekurssin avulla. 

 

Jyväskylän adventtikirkko  järjestää Raamatun profetioista lähiopetusta 25.- 27.11.2011.  Osoite on Ilmarisenkatu 18. Olet tervetullut tutustumaan tulevaisuuteen!

 

 

 1321716918_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  Gabor Halasz

 

 

Kerrataanpa vielä vähän historiaa.

 

Epätoivoisen tunisialaisen liikemiehen polttoitsemurhan jälkeen maailma ei enää ollut sama.  Toivon ja vapauden aallot alkoivat lainehtia ensin Välimeren eteläpuoleisissa valtioissa.  Sieltä ne löivät Espanjan rannikollekin ja levisivät radioaaltoina ja binäärivärähtelynä lähes kaikkialle maailmaan.

 

Epätoivoisen juutalaisen uhrautujan ”Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit ” –huudosta alkoi vieläkin vapauttavampi tapahtumasarja.  Se jatkuu ehkä myös sinun kauttasi, vaikka sydämessäsi saattaakin vielä vallita sisällissota.