Tee ilmapallokoira vaikkapa koiranpäiväksi, jota vietetään aina joka vuosi 24.huhtikuuta. Myös varsinkin pienemmän väen syntymäpäiväjuhlissa näiden virtuaalilemmikkien valmistus ovat suosittu ohjelmanumero. Seuraavan YouTube-linkin perusaukeaman vasemmasta laidasta löydät myös muita ilmapallohahmoja - ja esineitä.  Ilmapallokoiran perusvääntelytekniikka paljastuu siis videolta:

 

http://www.youtube.com/watch?v=5wv4kJNJeEU

 

Jos käväiset Pelleopisto-blogissa, niin siellä  kerrotuilla koiran vartalon suhteilla ilmapallokoira on mahdollista saada jopa  muistuttamaan trimmattua kääpiövillakoiraa

.

 

Ilmapallokoiran elinikä on enimmillään viikko tai kaksi. Tuona aikana sen suhteet saattavat säilyä koiramaisina, mutta säkäkorkeus pienenee. Siinä koiran kuononryppyjen lisääntyessä tulee ehkä ajatelleeksi omankin elämän rajallisuutta.  Kaiken kaikkiaan kun ottaa huomioon tee-se-itse koiran hankintahinnan, joka jää pariinkymmeneen senttiin, niin ilo-hinta suhde on mielestäni loistava.

 

Mikäli erehdyt ostamaan huonolaatuisia ilmapalloja, voi olla, että ne tyhjenevät hyvin nopeasti itsestään. Ammattilaislaatuisia taikurin ilmapalloja oli  saatavilla vapun alla ainakin seuraavista kaupoista :

 

Minimani-tavaratalot (Jyväskylä, Kokkola, Seinäjoki, Lempäälä, Vaasa) (Jyväskylästä olivat jo loppuneet)

 

http://www.minimani.fi/index.php?p=30

 

Karnevaalikauppa Aprilli (Helsinki, Jyväskylä)

 

http://www.aprilli.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=260

 

Punanaamio (Turku, Helsinki, Tampere)

 

http://www.punanaamio.fi/product_details.php?p=1160

 

Muistathan ostaa myös ilmapallopumpun, jota ilman ilmapallokoiran synnytys harvalta onnistuu.  

 

 

                Leikkimisen riemua ja taitamisen tunnetta,

 

                t. Pelle

 

 

TAITAVUUS löytyy tunnekartalta www.taiwas.net/tunteet  kello yhden suunnalta kolmannelta kehältä keskipisteestä lukien.  Voit miettiä ilmapallokoiran taiteltuasi koetko myös taitavuuden ympäriltä löytyviä kahdeksaa tunnetta.