Sosiaaliset taidot ovat opittavissa.  Löysin eilen netistä runsaasti Jarno Jäppisen  kirjoituksia.  Hän antaa vinkkejä miehille, jotka haluavat kehittää itseään ihmissuhteiden kentällä.  Sivusto puhukoon puolestaan:

 

http://www.sargaaja.com/?id=Etusivu

 

Luulen, että tuo yksi klikkaus saattaa muuttaa elämääsi melkoisesti.  Varsinkin, jos jaksat käyttää aikaa sivujen lukemiseen ja harjoitusten tekoon.  Sosiaalisia taitoja kun ei opi aivan hetkessä.  Niin sitkeässä ovat entiset käyttäytymismallit.

 

1328128146_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Ilker

 

Tunnekartalla taitavuus sijaitsee kello yhden suunnalla kolmannella kehällä keskipisteestä lukien.   Sen ympäriltä löytyvät vieritunteet : eheys, vapaus, varmuus, luottamus, riittävyys, vastuu, kiitollisuus, lempeys johdattakoot ajatuksiasi, kun alat soveltaa käytäntöön tuota sosiaalisten taitojen opasta.

 

Itselläni on niissä taidoissa paljon parannettavaa.  Aspergerin syndrooma –taustaisena sosiaalisten taitojen treenaaminen on jäänyt melko vähiin.  Kaikenlaiset muut kiinnostuksen kohteet kun ovat hallinneet ajankäyttöä.  Jään innolla odottamaan, mitkä ovat tunnelmani sosiaalisella saralla vuoden päästä,  helmikuun ensimmäisenä päivänä 2013.

 

 

 

            Taitamisiin,

 

            Pelle