”Suostukaa sovintoon Jumalan kanssa”  Tuo lause jäi mieleen juuri alkaneesta radioinnista hengellisiltä syventymispäiviltä. Kyseessä oli Erkki Jokisen luento.  Siinä hän korosti, että Jeesus tehtiin ristillä synniksi – tosiaankin sellaiseksi syntimöhkäleeksi joka pitää sisällään ihan kaikki maailmassa koskaan tehdyt ja tehtävät rikkomukset . Tuo sovinnon ele pitää sisällään myös kaikki ne asiat jotka sinun mieltäsi painavat.  Samoin ne asiat, toisen ihmisen  sanomiset, teot ja tekemättä jättämiset, jotka ovat loukanneet tai loukkaavat sinua.  Jumala on siis tehnyt kaiken valmiiksi, jotta voit tarttua Hänen sovintoa tarjoavaan käteensä.

 

Voit kuunnella Hengellisten syventymispäivien suoraa lähetystä Radio Deistä tänään vielä puoli viiteen asti. Aiheena on sovinto, joka liittyy myös myötätuntoiseen asenteeseen.  Nämä radioitse välitettävät kultahiput ovat löydettävissä vielä huomennakin 28.8.2011 klo 10-11.15 ja 14.30 – 16.05.  Nettiradio tai tavallinen radio toimivat lapiona ja vaskoolina.

 

http://www.radiodei.fi

 

Jos asut pääkaupunkiseudulla, niin tämä valtaus on vieläkin rikkaampi, jos suuntaat kulkusi Temppeliaukion kirkkoon, Johanneksen kirkkoon tai Cygnaeuksen kouluun. Tarjolla on paljon kiinnostavia seminaarejakin.  Ohjelma alla:

 

http://www.sro.fi/sro/ohjelma.php?id=971

 

Aloittelevaa kullanhuuhtojaa auttaa, kun hän ottaa oppia kokeneemmilta.  Tätä opetusta on tänä viikonloppuna tarjolla.  Näillä opeilla voit sitten jatkaa kultahippujen etsimistä Raamatusta.  Niitä kyllä riittää. Raamatun sanoman voi muuten kiteyttää 66 jakeeseen.

 

 

              Löytämisiin,

 

              Pelle Gudsson

 

 

PS. Sopuisuus löytyy tunnekartalta kello kahden suunnalta neljänneltä kehältä.  Sopuisuus on siis yksi myötätunnon vieritunteista – sijaiten vieritunteiden toisella kehällä.