Myötätuntoon kuuluu myös myötätuntoisuus itseään kohtaan.  Siihen liittyy oman kutsumuksensa seuraaminen.  Mielekäs toiminta vapaa-aikanakin eli mukava harrastus parantaa elämänlaatua.

 

Silmiini osui komea nukkekodin huone, jossa on meneillään remontti.  Tekijältä meni remontin tähän vaiheeseen saattamiseen kuulemma vain yksi päivä.

 

 1318532855_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  villacaroliina

 

Itselläni jotkut projektit saattavat usein jäädä vaiheeseen, koska mielenkiintoista tekemistä on maailmassa on niin paljon.  Osasyynä tähän lienee se, että vanhemmillanikin oli sen tyyppistä taipumusta. Joskus sitten joutuu katumaan, kun on tuhlannut aikaa ihan liian isoihin hankkeisiin

 

Jo elokuussa aloitettu myötätunnon eri piirteitä käsittelevä juttusarja alkaa olla muutamia kirjoituksia vaille valmis. Tämähän alkoi ”Kullanhuuhdontaa” –nimisenä, mutta sittemmin lipesin siitä linjasta. Saatan joskus tehdä tiivistelmän näistä mietelmistäni.

 

Myötätunnon vieritunne kutsumus löytyy tunnekartalta kello puoli kahden suunnalta aivan keskipisteen vierestä. Kutsumuksen vastatunne katumus taas sijaitsee kello puoli kahdeksan suunnalta. Tavallaan tunnekartta on tunteiden nukkekoti - maailma pienoiskoossa.

 

 

                       Harrastamisiin,

 

                       Pelle