Koko alkukesä meni epämääräisen ahdistavissa tunnelmissa.  Tänään sitten jotain muutosta positiiviseen tapahtui.  Huomasin löytäneeni uudenlaista vapautta sanavalintoihini: erityisesti ilmaus ”datan sorvaus” ilahdutti itseäni.  Tarkoitin sillä juhannuksen aikana hienosäätämääni kitarasointujen opetusmonistetta.  Se tarvitsi melko paljon muokkausta siitä aihiosta, jonka olin paperille käsin suunnitellut.  Ja lastuja lenteli…

 

Toinen syy tuohon vapautumiseen saattoi olla uuden kirjahyllyn hankinta. Tunneaihepiiriä käsittelevien kirjojen pinot pääsivät nyt arvonsa mukaiseen asemaan.

 

  1309288742_img-d41d8cd98f00b204e9800998ew.s  via www.sxc.hu

 

Hyllystä niitä on myös paljon paljon helpompi käyttää käsikirjoina, kunhan tässä innostun taas jostain erityistunteesta sanoja Tunnetupaan virkkaamaan.

 

Nyt on kuitenkin hellekausi alkamassa, joten seuraavat uimatekniikkakirjoitukset  ja videokoosteet  viime kesältä saattavat kiinnostaa sinua.

 

Rintauintitekniikan hiomista esitellään tässä :

 

http://tunnekartta.vuodatus.net/blog/2574212

 

Krooliuinnin salaisuuksiin taas voi perehtyä klikkaamalla:

 

http://tunnekartta.vuodatus.net/blog/2574178

 

Tänään tuli käytyä uimassakin.  Ehkäpä sekin on yksi osasyy tähän vapautuneeseen oloon. Liikuntahan auttaa ahdistukseen.  Tunnekartalla vapaus löytyy kello yhden suunnalta keskipisteestä lukien neljänneltä kehältä.  Ahdistus on sen vastatunne.

 

 

                  Tuntemisiin,

 

                  Pelle