Suosituksi osoittautuneeseen  sielunhoitoterapiakoulutukseen on mahdollista päästä taas mukaan.  Hakuaika päättyy 21.1.2011.  Mikäli sinut haastattelun jälkeen valittaisiin, niin koulutukseen pääsisit jo 14.2.2011.  Opintojen laajuus on yhteensä 70 opintopistettä ja niihin liittyy 20 lähiopintojaksoa Lahdessa.  Ne pidetään ma-ti kerran kuukaudessa.  Lisäksi koulutukseen kuuluu paljon harjoittelua käytännössä, pienryhmätyöskentelyä, työnohjausta sekä kirjallisia tehtäviä.

 

Jonkinlainen pohjakoulutus  seurakunnan toimeen tai hoiva-alalle sekä kokemus sielunhoitotyöstä  on  haettaessa etuna, mutta haastatteluosuus on valintaprosessissa ratkaisevin.

 

Mikäli kiinnostuit, niin saat lisätietoja tähän sielunhoitoterapiakoulutukseen hakeutumisesta Varpu Pykäläiseltä.  Hänen yhteystietonsa sekä lisäinformaatiota koulutuksesta löydät osoitteesta:

 

http://aamurusko.com/?id=8

 

Mikäli yhtään tunnet kutsumusta tällaiseen työhön ja koulutuksen puitteet  sopisivat omaan elämäntilanteeseesi, niin otapa yhteyttä.   Suomessa tarvitaan paljon ymmärtäviä kuuntelijoita.

 

 

                Tuntemisiin,

 

                Pelle