Huomenna helatorstaina kaupat ovat kiinni, jotta muistaisimme, että Jeesus nostettiin taivaaseen 40 päivän kuluttua pääsiäisestä.

 

”Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."  Apt.1:11

 

Ilmeisesti täällä maan päällä kristittyjen kokema omavaraisuuskausi, joka kestänee joitakin vuosia, päättyy sitten Jeesuksen toiseen tulemiseen pilven päällä.  Tällaisen käsityksen olen tulevaisuuden tapahtumista saanut Raamattua luettuani.

 

Lohduttavaa on kuitenkin se, että esimerkiksi Psalmi 23:n lupaukset ovat voimassa silloinkin, kun kristityt eivät voi enää ostaa kaupoista mitään, kun he eivät ole ottaneet Pedon merkkiä.

 

 1337194026_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Oma kokemukseni Jumalan huolenpidosta on eräältä kuivalta kesältä, kun mustikoita ei tahtonut löytyä mistään.  Olin pyörällä ajelemassa minulle aivan tuntematonta metsätietä, kun jostain syystä nousin pyörän satulasta ja löysin jyrkältä rinteeltä tosi isoja mustikoita.  Tuon kesän ainoat rankkasateet olivat jotenkin kai antaneet marjoille tarpeeksi kosteutta.  Koin sen Jumalan johdatukseksi ja huolenpidoksi. Jotain sellaista voimme odottaa kohtaavamme myös noina ahdistavina vuosina ennen Jeesuksen paluuta.

 

 

                   Kärsivällisesti odottaen,

 

                   Pelle