Eilen kävin läpi kiihkeän kirjoitusprosessin, jonka tulokset voit lukea Pelleopisto- ja Tunnetupa- blogeissa.   Saattoipa mennä jopa manian puolelle, kun mieleen tuli eilispäivän aikana niin paljon ideoita. Halusin kirjoittaa juuri nuo jutut teille luettaviksi.

 

 Koin kaikessa vahvaa Jumalan johdatusta, joka on jatkunut myös tänä päivänä.  Sen on huomannut siitä, että niin moni asia on sujunut kuin käsikirjoitettuna.  Pari ystävääkin tapasin aivan sattumalta.  Juuri he, joille minulla olikin tärkeää asiaa.  Taisin siis olla hetken tunnekartan keskipisteen vastakkaisella puolella – sellaisessa tunnetilassa, jossa minuus katoaa.

 

Tänään sitten huomasin pääni olevan aivan tyhjä. Eli tunteessa joka löytyy tunnekartan kaakkoiskulmalta, maniaa vastapäätä. Se on kai tyypillistä pitkäkestoisten luovien prosessien jälkeen, jollaiseksi mielsin myös tuon läheisyys-ärtymys – sarjan laatimisen.

 

Jottei tästä tulisi ihan ”Nyhjää tyhjästä”-kirjoitus, niin kerronpa sinulle tämänpäiväisestä löydöstäni.  Jyväskylän kaupungin ylläpitämässä kerhotilassa nimeltä Sepänkeskus (Kyllikinkatu 1) aletaan viettää kerran kuussa lauantaisin Ehtoojameja.  Siellä estradi on monenlaiselle luovuudelle avoin, kunhan etukäteen ilmoittaa halustaan esiintyä.  Ensimmäiset ehtoojamit pidetään nyt lauantaina 30.1. klo 17-20.  Lisää ehtoojameista voit lukea sivustolta :

 

http://www.jyvaskylankaupunkilehti.fi/Uutiset/Paikalliset-kumppanit/Jyvaskylan-seurakunta/Ehtoojameissa-estradi-on-kaikille-avoin

 

Tästä tuli sopiva päätepiste tammikuun läheisyyttä käsitteleville kirjoituksille.  Ovathan Ehtoojamit mitä parhain mahdollisuus kokea läheisyyttä.

 

Itse vietän viikonloppuni Jyväskylän kristillisellä opistolla.  Siellä Suomen ACC:n järjestämässä seminaarissa käsitellään kristinuskon ja psykologisen tiedon yhtymäkohtia.

 

 

                           Tuntemisiin,

 

                           t. Pelle