Löysin internetistä yhden taivaalla nähdyn enkelinäyn, joka esitystavallaan vakuuttaa ainakin minut.  Sen todistaja ei halua kuuluisuutta itselleen.  Joskushan mediaan pääsee sellaisiakin uutisia, jotka ovat  tarkemmin tutkittuna osoittautuneet vain julkisuuden tavoitteluksi.

 

Enkelihavainto taivaalla 8.1.2010, Eesti

 

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8752450 (APUVAAA! 12.1.2010)

 

Tuon enkelihavainnon lisäksi sain juuri äsken Jyväskylän Kauppakadulla kuulla, että  erään uskovan nuoren miehen äiti oli nähnyt taivaalla suuren enkelin. 

 

Myös työtoverini lähipiirissä on nähty useita valtavia enkelihahmoja taivaanrannassa.

 

Etsin näitä mahdollisimman luotettavia näkyjä tähän blogiini, koska Jeesus sanoi toista tulemistaan edeltävän myös taivaalla näkyvät merkit.

 

Tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.” ( Luukas 21:11 )

 

Nyt on vielä armon aika. Voit vielä nyt hyväksyä Jeesuksen ristinkuoleman vuoksi omalla kohdallasi kaikkien syntiesi anteeksisaamisen.  Seuraavan linkin kautta voit lukea tarkemmat ohjeet, mikäli haluat tulla uskoon. 

 

http://www.opko.fi/vip/mitentullaanuskoon.html

 

 

Siten voit olla mukana kristittyjen joukossa, joka nostetaan taivaaseen pilvien päälle, kun Jeesus tulee pilvien päällä.  Se päivä voi olla hyvinkin lähellä. Uskovana kristittynä ei tarvitse pelätä, tapahtui maailmalla mitä tahansa sitä ennen.

 

 

                      Odottavin mielin,

 

                      Pelle