Helteisten päivien kunniaksi Tunnetupa esittää sinulle kolme kovaa tarjousta.

 

Ensimmäinen tarjous on vapaa latausmahdollisuus helteisestä piirroskuvasta, joka on levinnyt jo Saksaan ja Itävaltaan asti.  Laitan sen vapaaseen levitykseen myös englanninkielisen SDG*EMOTIONS –blogini kautta.  Monisteversiona tämä kuva pysyi Jyväskylän Tuomiojärven lähellä olevalla ilmoitustaululla kokonaisen vuoden.  Nyt sinä saat luvan copy/pastettaa sen aivan vapaasti ilman, että tarvitsee mainita mitään sen lähteestä.  Saat luvan myös julkaista tämän kuvan ilman tekstiä, jos CHRIST –sana on sinulle vielä  liian ahdistava.

 

 1307735341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Toinen tarjous on voimassa sunnuntaihin 12.6.2011 asti, joka on muuten maailman rukouspäivä.  Sen jälkeen alkaa kansainvälinen rukouskampanja, joka kestää 10 päivää.  Voit rukoilla valitsemiesi kymmenen ihmisen pelastumisen puolesta.  Tempaukseen kuuluu myös se, että ilmoitat heidän nimensä Christ for all Nations –organisaation kampanjasivulle.  Siellä on luvattu rukoilla heidän puolestaan.  Kaikki nimitiedot poistetaan tietokoneilta kampanjan jälkeen.  Rukouskampanjan  sivustolle pääset klikkaamalla :

 

www.cfan.eu

 

Kolmas tarjous on mahdollisuus ottaa vastaan se lupaus, joka tuossa kuvatekstissä annetaan:

 

”Kaikki syntimme meren syvyyksiin” ( Miika 7:19 )

 

Huomasin viime viikolla, että moni suomalainen saattaa sanoa, että uskoo kyllä Jumalaan. Kuitenkin heti perään voi kuulla, että Jeesukseen hän ei kylläkään usko.  On painotettava, että kristinuskossa Jeesuksen sovituskuolema kaikkien syntisten puolesta ja sen jälkeinen ylösnousemus on kaiken ydin.  Vasta sen uskominen todeksi omalla kohdallaan  tekee ihmisestä  kristityn eli Jumalan lapsen.  Valitettavasti luterilainen  kirkko   - poisluettuna sen herätysliikkeet - ainakin täällä Jyväskylässä opettaa toisin:

 

”Usko Jumalaan Isänä merkitsee sitä, että Jumala on luonut kaiken, näkyvän ja näkymättömän”

 

Raamattu taas korostaa Jeesuksen vastaanottamista elämänsä Herraksi.  Vasta sen jälkeen saa oikeuden tulla Jumalan lapseksi:

 

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen. (Joh. 1:12)

 

Nämä lauseet ovat mielestäni ristiriidassa keskenään.  Toisen lähde on Raamatun sana ja toinen taas löytyy Jyväskylän seurakunnan sivustolta.   Kumpikohan on luotettavampi lähde? 

 

Raamatun kokonaisvaltaiseen ilmoitukseen voit perehtyä  seuraavalla sivustolla.  Siinä kerrotaan, miten voit ottaa vastaan päivän tarjouksen eli tulla uskoon.

 

http://www.ohsrk.fi/fi3/index.php?option=com_content&view=article&id=120&Itemid=101

 

Neljäs  Tunnetuvan bonustarjous  liittyy musiikkiin.  Nyt lauantaina 11.6.2011 klo 14 saat kuulla Viktor Klimenkon taidokasta laulua Jyväskylän lounaispuistossa.  Kyseessä on vuosittainen konferenssi, jossa korostetaan, että JEESUS ON SUOMEN HERRA.   Jos et pääse Lounaispuistoon, niin  voit kuulla seuraavalla videolla Viktor Klimenkon laulavan Finlandia-hymnin sen alkuperäisillä sanoilla:

 

http://www.youtube.com/watch?v=R0T-8qXZY-Y&feature=related

 

Näillä näkymin helteet jatkuvat Suomessa vielä kaksi päivää. Tämänkertaisista tarjouksista ensimmäinen on voimassa jatkuvasti.  Kolmannen voit käyttää hyväksesi, silloin kun Jumala sinua jollain tavoin kutsuu.

 

 

                  Helletunnelmissa,

 

                  Pelle