Rukous on Jumalan meille antama keino pyytää Hänen mieleisiään asioita toteutumaan täällä maailmassa.  Joskus saatamme tulla pyytäneeksi sellaistakin, joka ei ole Hänen mielensä mukaista. Onneksi Jumala on viisaampi kuin me ihmiset ja tietää mikä on meille parasta. Niinpä Hän saattaa olla toteuttamattakin  rukouspyyntöjämme.  Joskus Hän antaa meidän odottaa – syystä tai toisesta.

 

Tällä kertaa esiin nostettava rukousaihe on varmasti Jumalan mielen mukainen :   rukous sen puolesta, että suomalaiset kokisivat vahvan hengellisen heräämisen.  Yhdessä Jumalalle viety  rukousaihe on usein vaikuttavampi kuin yksittäisen ihmisen huokaus.

 

Huomenna alkava kuukauden mittainen rukouskampanja kutsuu suomalaisia yhdessä yli seurakuntarajojen rukoilemaan sitä, että Jumala armahtaisi maatamme ja saisimme kokea niitä siunauksia, joita Raamattu uskoville lupaa.  Rukouksen kautta Pyhä Henki voi alkaa vaikuttaa niiden sydämissä, jotka tuntevat kaipaavansa rakastavaa Jumalaa.  Jeesuksen tarjoamaan armoon voi turvautua kuka tahansa.

 

Rukouskampanja alkaa TV7 kanavan Rakkauden kosketus-ohjelmalla torstaina 13.1.2011 klo 21.10.  Lisätietoja kampanjasta voit lukea seuraavalta sivustolta.  Vaikka virallinen ilmoittautumisaika päättyikin jo 9.1. niin se ei sinuakin tulemasta mukaan.  – vaikkapa kesken tämän kampanjan. Jumala ei suinkaan ole niin byrokraattinen, ettekö kuulisi meidänkin rukouksia, jotka emme ole kampanjan järjestäjille ehtineet ajoissa ilmoittautua.

 

http://www.polvijarvenpastori.com/Rukous.htm

 

Kampanjaohjelmat 13.1. ja 10.2. voit katsoa myös suorana nettitv:stä:

 

http://www.tv7.fi/nettv

 

Tähän kansalliseen rukouskampanjaan voit valmistautua vaikkapa kuuntelemalla ”Laulu Suomelle”-kappaleen, joka kymmenisen vuotta sitten nousi Lasse Heikkilän säveltämän Suomalaisen messun suosituimmaksi kappaleeksi.

 

http://www.youtube.com/watch?v=P9U-XcwzLbE

 

Vuonna 2011 toteutuva maailmanlaajuinen rukouskampanja kehottaa kristittyjä kaikkialla maailmassa rukoilemaan aamu- ja iltaseitsemältä Pyhän hengen vuodatusta koko maailmaan.  Näin aikavyöhykkeittäin jaetun rukousvuorottelun mukaan toteutuu lähes jatkuva rukous, joka tosin sykkii voimakkaammin aina tasatunnein.

 

Jeesuksenkin sanojen mukaan elinolosuhteet eivät maailmassa suinkaan helpotu ennen Hänen toista tulemistaan, mutta Jumala on luvannut varjella poikansa Jeesuksen sovintovereen turvautuvia.  Tämän rukousyhteyden avulla voimme saattaa useampia tämän Jumalan isällisen varjeluksen piiriin.

 

 

 

 

         Taivaan Isän  rakkauden kosketusta sinullekin rukoillen,

 

         Pelle Gudsson

 

 

YHTEYS on tunnekartalla kuudentena tunteena kello kolmen suunnalla keskipisteestä katsoen.  Huomaat, että sen ympärillä olevien vieritunteiden joukossa on myös hurma.  Joskushan rukoillessa ihmiset kokevat myös hengellisen hurmoksen, mutta se ei suinkaan ole mikään väkisin tavoiteltava olotila.  Jumala kuulee hiljaisetkin Hänen mielensä mukaiset huokaukset.  Se, mikä on Jumalan tahdon mukaista, selviää Raamatusta.